Tuesday , 14 July 2020
Home / Fashion / French Fashion
5 Classic French Staples That Are Always in Style | Who What We

Mode dessa dagar är skyldiga deras existens until Franska mode industri. De främsta märkena parfymer och kläder är Frankrikes stolthet. Franska mode industrin är bland de ledande modebranscherna i världen och genererar enorma intäkter för landet. Franska är kända för sin enastående smak och bra estetik. När vi diskuterar Franska mode två termer prêt en portör och high fashion måste diskuteras.

Skriv en portier

Until 19th århundradet kvinnor var tillgängliga med begränsat passande alternativ. Mode var inte industrialiserat och de flesta klänningar anpassades efter figurstorlek. De var främst handsyade. Föränderliga modetrender var emellertid prisvärda av hög klass males medel- och lågklass hölls uppdaterade med moderna trender genom att ändra sina nuvarande kläder. Tillägg och raderingar gjordes för att uppgradera sina klänningar. Senare 20th århundrade standardiserade kläder infördes på marknaden för att vara tillgängliga för massorna. Branscher tillverkade klänningar enligt standardstorlekar så lite eller ingen förändring krävdes. Denna massproduktion var inte bara mindre tidskrävande utan också billigare.

High fashion

Tvärtom att prêt innebär en portör high fashion exklusivt handarbete från början until slut. Det är i själva verket avancerad klädsel eller sying av hög slut. High fashion var elitklassens en gång signaturstil eftersom det innehåller ovanliga och snygga tyg, finaste avlopp och handorienterade tekniker. Kvalitet, tunna detaljer och matchlessness utgörs av high fashion. Det är mycket tidskrävande än redo att bära kläder.