Wednesday , 15 July 2020
Home / Fashion / Mens Shirts
2020 NEW Men Shirt Long Sleeve Mens Shirts Casual Slim Fit Men .

Below årens lopp har tröjan ockuperat den place som finns i mäns garderober. Skjortan har ständigt hållit på med de föränderliga modetrenderna för att uppnå sin rättmätiga place. Gången har summary börjat bli tuffare med estetik överväldigande stil och funktionalitet. De olika aspekterna som bestämmer skjortans place är stilen, passformen, lämpligheten and so forth.

En korrekt skjorta

Den viktigaste och mest inflytelserika delen av en skjorta är passformen på skjortan. Om du vill göra ett uttalande om stil så undvik "skjorta i fri storlek". Ingenting kan vara slarvigare än en skjorta i fri storlek. De olika passningarna som man kunde tänka på är den klassiska passformen, den smala passformen i trendy trendy passform och den further smala passformen. Välj passform enligt personliga preferenser och komfortnivåer.

Tröja kroppen

Skjortkroppen inkluderar skjortafronten, skjortaplattan, skjorta bak, krage och skjorta manschetten. Medan du följer trenderna är det viktigt att uppmärksamma personlig smak och preferenser.

Tröja fram och bak

De flesta skjortor har en enkel entrance med endast en bröstficka. Det är bättre att använda flera fickstilar för informal shits eller safari skjortor och hålla quick vid den enda bröstfickan för ett klassiskt utseende. Skjortaens baksida är ofta vanligt och bara ibland veckar sport eller pilar om designen kräver det.

Skjortaplatta och krage

Skjortaplattan erbjuder olika stängningsalternativ som den traditionella skivan, den franska fästen, den främre fästen och den fyra fästen. Återigen kan valet variera beroende på personliga preferenser. Det finns en mängd alternativ för kragen som – spridning, knäppning, klubb, klassiker, smoking, Mao och den lilla kragen.

Skjorta manschettstilar

Skjorta manschett stilar inkluderar fats eller fransk manschett. Den förstnämnda är det vardagliga knäppta alternativet medan det senare erbjuder användning av manschettknappar för att smycka skjortan.

Vill du lära dig mer om klänningskjortor? Kolla in vår SHIRT GUIDE.