Monday , 6 July 2020
Home / Fashion / Women’s Black Tops
Candow Look Womens 50s Pinup Design Sexy Tops Sweetheart Short .

Det finns ett antal typer av kvinnors toppar som inkluderar cardigans, blusar, T-shirts, tröjor, poloshirts, skjortor samt topptankar och camisoles. Vilken typ av topp du väljer beror naturligtvis på tillfället då den bärs. Topparna finns också i olika färger som gör det enkelt att para dem ihop med valfri botten. Svarta toppar är inte ett vanligt slitage hos kvinnor. Färgen är dock mycket mångsidig och kan kopplas ihop med nästan vilken botten du har, vare sig det är en kjol eller byxor eller shorts. När du köper dina svarta toppar är här några viktiga saker att tänka på.

Tänk på tyget

Tyget dikterar livslängden för dina toppar och hur bekväm du kommer att vara i dem. Bomullstyger är mycket andningsbara, hållbara och praktiska. Detta gör dem until ett mycket ekonomiskt val jämfört med andra syntetiska tyger som polyester, viskös eller siden.

De olika tygerna bör väljas noggrant, eftersom olika tillfällen kräver att olika tyger bärs. Svarta toppar av siden är mer acceptabla på jobbet, medan polyester och viskös är bra för festtillfällen.

Överväg passformen

En välmonterad topp bör inte vara för hård eller för lös. Du kan använda storlekstabeller för att välja den svarta toppen som passar din kroppstyp såväl som att smickra den. När du shoppar on-line hittar du storlekar som monterade, semi-monterade, klassiska och stretch.

Överväg vårdtips

Svart är en färg som kan bleka och få topparna att bli slitna. Det är okej att bära bleknade denims males inte en svart blekt topp. När du köper de svarta topparna ska du se until att du följer tillverkarens vårdguide för att lägga år until dina toppar såväl som att de ser så bra ut som nya.