Thursday , 2 July 2020
Home / Fashion / Corduroy Pants
Flint and Tinder 365 Corduroy Pants - Slim | Huckber

Corduroy är unik textil som namnges från det distinkta mönstret som det bildar i type av snören. Dessa sladdar kallas wales. Vågarnas tjocklek definierar hur man ska bära dessa byxor. Dessa corduroy byxor är en kollektion som är en del av informal put on, vanligtvis för män. Textilen används också för att tillverka blazrar med denna textil. Det är lätt att förväxla dessa byxor med denims med tanke på materialets tjocklek som de sys i, dock är det inte fallet. Här är några stylingtips för att använda corduroybyxorna.

Walesens tjocklek

Tjockleken på valarna i corduroybyxorna definierar vilken typ av styling man bör följa. Detta beror också på storleken på den individual som bär dessa byxor. Det föreslås att tjockare walen, desto mer avslappnad ska vara valet av slitage. Återigen, som en tumregel, är storleken på den individual som bär byxorna viktiga, som för en individual av stor storlek, valarna är mer framträdande och byxan framställer att ha mer volym.

Skjortor och tröjor

Det bästa sättet att bära corduroybyxorna är att bära dem med skjortor och tröjor. Som ett tjockt tyg passar de bäst för vintern och bildar därför en perfekt kombination med skjortor och särskilt tröjor.

Mångsidighet

En av de bästa funktionerna i dessa byxor är deras mångsidighet när det gäller att användas med fantastiska tillbehör, särskilt när det gäller att välja rätt bälten och skor för att följa dem. Att vara den naturliga bruna färgen som de har, genom att kombinera dem tillsammans med de robusta bruna läderskorna eller stövlarna och klockan med läderband skulle det perfekta vinterutseendet.