Wednesday , 15 July 2020
Home / Fashion / Suspenders For Women
Best Suspenders For Women in 2019 - How to wear stylishly - The .

Hängsmycken är ett gammalt tillbehör som användes i stället för bälten, eftersom byxor beneath dessa dagar gjorde det opraktiskt för en att bära ett bälte. De blir mycket populära beneath de flesta av de senare åren på 1800-talet, males införandet av bälten beneath andra världskriget ledde until dess minskade popularitet. Idag bär få män hängslen, med kreativa designers som revolutionerar tillbehöret från dess grundläggande funktion att hålla upp byxor until ett modetillbehör, som nu innehåller hängslen för kvinnor. Några ideas om hur du bäst kan bära dem för kvinnor delas i den här artikeln.

Bär med klänningsbyxor

Hängslen kan fungera mycket bra när de bärs med klänningsbyxor. Det här utseendet är dock snarare affärsmässigt och skulle inte tas på allvar i formella affärsdräkter. Du kan alltså bära den until dessa avslappnade affärstillfällen över en knapp ned skjorta.

Bär med shorts

En verkligt imponerande look när den är korrekt utarbetad. Nästan alla typer av shorts kan bäras med hängslen. Nautiska och hög midja shorts rekommenderas starkt för detta utseende. Du kan bära med en tank prime eller until och med en fin passande T-shirt.

Slitage med denims

Det här utseendet vänder inte alltid huvudet, males det är värt att försöka. Det här utseendet passar inte bra med höga klackar eller pumpar, males med sneakers eller loafers, mestadels informal skor.

Bär med kjolar

Detta är kanske det mest feminina sättet att bära hängslen för kvinnor på. En T-shirt kan bäras med detta utseende, med sandaler som det mest föredragna skor.

Tips: Prova att matcha din hängslen färg med färgen på din kjol eller klänning byxor. Använd feminintillbehör för att slutföra utseendet och använda skor som är lämpliga för utseendet. Kontrollera också om du vill ha Y-back hängslen eller X-back hängslen, vilken typ av materials som passar ditt tyg och om du kommer att gå för knäppta eller fastspända hängslen.